Lite tankar..

Det är väldigt typiskt tycker jag när man under dagen har bestämt sig för att blogga. När man faktiskt kommer på något att blogga om. När man sätter sig ner så är allt som bortblåst. TYPISKT!

Något som ja vet att jag skulle skriva om är att jag har fantastiska vänner. Jag har nog aldrig känt mig så omhändertagen som jag gjort det här året. Det har varit ett tufft år, jobbmässigt och ekonomiskt, och alla har hjälpt till på de sätt de har kunnat. Jag tänker först och främst på Ingela, som har bjudit på mat och ställt upp med pengar samt gett mig goda råd. Daniel har också bjudit på mat, många gånger. Vi bestämde oss för att börja handla ihop, det finns ju ofta "ta -2 -betala -för -1- erbjudanden" och på så vis kan vi dela på mycket av de erbjudanden. Daniel är i samma situation som jag snart då han är säsongsarbetare.
Sen har vi Gro som alltid är bestämd och har goda råd och är alltid uppiggande.
Som sagt jag älskar mina vänner.. De här var bara tre av många fler vänner som ställt upp (några nämnda men ingen glömd)
Nåt som jag bara älskar, är söndagar. Det kanske låter konstigt, men efter en hel veckan, en hel helg av kanske festande eller bara av att ligga hemma, så har vi våra myssöndagar. Då är det chips, dricka, mat, kaffe, te, glass, MYS(!)och framför allt en film eller tre :) Mi lajki!

Det är svårt att sammanfatta de som har hänt senaste veckorna, men jag har i alla fall flyttat och fått i någolunda ordning här hemma. Nåt som ska göras är ju att tapetsera och måla. Jag har ännu inte valt några tapeter men jag vet på ett ungefär vad jag vill ha. Kommer nog se den lilla renoveringen som ett höst/vinterprojekt! Jag ska köpa en ny säng och en bokhylla att ha i köket, en EXPEDIT eller LACK av nått slag. Tror det kan bli bra när allt är omgjort.

Jag ska heller inte glömma att nämna en fantastisk kväll med Zahra och Madde! Vi va på Ladies Night! Jag tyckte det va en jättebra show om man bortser från brudarna brevid oss! En eloge till hon som sprutade dricka på dem.. Haha!
Jag hade verkligen jätteroligt, vi fick först en välkomst drink hos Z som va mumms! Bål är ju heeelt fantastiskt. Sen hade hon gjort jättegod mat(det vattnas i munnen när ja tänker på de) som va potatisgratäng och rostbiff som hon gjort själv.. oj oj oj va gott de va :)  Helt fantastiskt! Tack

Kommer inte på så mycket mer att skriva men jag ska försöka bättra mig. Ja lovar Z ;)




Sådär, nu har jag äntligen städat klar...

Sådär, nu har jag äntligen städat klart i lägenheten! Kändes som att jag aldrig skulle bli av med stället! Nu måste jag fokusera på o plugga! Tyvärr har man ju gått o blivit sjuk oxå :/


Så har man börjat på universitet då! Läser...

Så har man börjat på universitet då! Läser psykologi A! Riktigt intressant, men jobbigt o plugga igen.. jag hoppas jag kommer klara de! Just nu sitter ja hos en kompis som precis fått barn.. hon har bjudit på mat idag o vi har sjungit lite singStar! :) Tror dock att kvällen lider till sitt slut.. Erik sover och Malin o Anders försöker o natta Inisia! Kanske är lika bra.. ska upp tidigt i morgon för att åka till Ikea. Måste inreda rummet o badrummet hemma. Hoppas man hittar nåt snyggt ...


RSS 2.0