Nu börjar de närma sig för både flytt ...

Nu börjar de närma sig för både flytt och plugg! Vet inte hur jag Ska hinna med allt men de måste :) Tog ledigt från allt festande idag! Väldigt skönt. Har kollat på criminal minds! En av världens bästa serie!!


Tänk att de ska va så svårt att kunna somn...

Tänk att de ska va så svårt att kunna somna? Alltid när jag drar igång med träningen på allvar så kan jag aldrig somna på kvällen, hur jobbigt de än va. Så är de jämt.. De tar väl 2-3 veckor innan jag vänjer mig vid att få såpass mycket energi, endorfiner, i kroppen. Kan lova att jag kommer ha träningsvärk i morgon! Gött dä! Kände av träningsvärken redan när jag satt hos Danne o käkade till en film förut. Tror de kommer sluta illa.. Hehe.. I morgon ska jag bli bjuden på Kinamat! Riktigt trevligt faktiskt! (Kan dock inte säga att de va längesem jag åt Kinamat, Hehe) Ja, nej, man kanske skulle ge John blund en chans.. måste upp i tid i morgon.. ska ringa hyresvärden o kolla när jag ska skriva på kontraktet egentligen.. vill ju flytta nångång!! Peace out!


Nu har jag äntligen varit och tränat! De v...

Nu har jag äntligen varit och tränat! De va sjukt roligt... och jobbigt!! Men mest roligt :) som tur va kom björn dit oxå! Han va mitt moraliska stöd idag, annars hade jag nog rymt därifrån! Jag va sjukt nervös när jag kom dit för jag kommer ju inte ihåg ett skit av alla termer och sånt! De gick bra i alla fall! :) Nu är jag nöjd och belåten iaf! I morgon ska jag träna k-box! Så skönt o komma igång med allt igen! Har även lämnat tillbaka itchi nu. De gick bara inte längre. Mina stackars älsklingar blev lidande. De går inte för sig!! Nu ska jag försöka tigga till mig lite te :) God natt!


Klockan är fem på morgonen och jag har int...

Klockan är fem på morgonen och jag har inte somnat än.. De tokregnar ute, som de gjort de andra två nätterna.. de stor mig lite.. Nåt annat som stör mig är att mina två älsklingar inte går ihop med den nyaste katten Itchi! Itchi är lite väl ivrig på att va nära hela tiden. Samson och missan gör inget annat än o morra och fräsa åt honom.. tycker synd om alla tre faktiskt! Synd om mig med, som inte får sova! :/ I morgon får Johanna komma ta tillbaka honom, tyvärr. Att jag inte kan sova kan även bero på att jag tränade k-box förut och jag är aningens pigg pga detta! Väldigt skönt att jag kommit igång med träningen igen. Kommer att börja med karate i morgon oxå..ska bli skönt med lite annan sorts träning igen. Annars har det inte hänt så mycket.. börjar plugga den 31 augusti, flyttar den 1 sept så de finns att göra! Nej, om man ska försöka sova för tredje gången kanske.. Suck!


Åh nu är de inte långt kvar tills barnen k...

Åh nu är de inte långt kvar tills barnen kommer!!! Hihi! Ska bli så roligt!!!


På gång..

Sitter och pimplar i mig kaffe så jag ska orka i väg och träna! Två koppar får räcka, annars kommer jag väl varva kilometrarna med toaletten.

Kan behöva springa lite efter helgen. Av nån anledning kan jag inte låta bli och TRYCKA i mig en massa skit. Så onödigt. Vad ska det krävas egentligen?? Inte de att jag äter massor av godis, utan lassvis med glass! Hur svårt kan de va o undvika glass?? VÄLDIGT!!!

Sen va jag ju ute med mina hjärtan i fredags också. Lördagen var desto lugnare. Va hemma och tittade på film, sen gick jag till Danne där alla satt o drack vin och spelade spel. Singstar och sånt. Rätt sköj va de. Jag va fortfarande nykter! Lite ovant måste jag säga. Vet att de kanske kan va lite varning på detta, har ju faktiskt varit ute varje Onsdag, fredag och lördag hela sommaren! Det har varit väldigt roigt, men nu är det dags att ta det lugnt. Onsdagar är det ju slut med nu i alla fall. Så nu har vi bestämt oss för att bara träffas på onsdagsmys.. fast på tisdagar, eftersom Ingela har Yoga då.
Vi ska laga mat och göra nyttig ditt med morötter o sånt! Ingen alkohol är vi överens om i alla fall, jag och mina alkolistvänner.. hehe.

Hela jag myser nr jag tänker på sommaren 2010! Det har hänt många tråkiga saker, men ändå så väger allt annat upp tusen gånger mer, bara för att jag har alla mina underbara vänner (alla inräknade)!



Idag fick jag reda på att min bästa väns m...

Idag fick jag reda på att min bästa väns mamma blev misshandlad igår.. Någon hade till och med sparkat henne i huvudet :/ Jag förstår inte hur man kan vara så brutal! Att man kan göra så mot en annan människa! Nu är hemma...har ont och är sjukt rädd. Jag träffade henne tidigare igår, på lunchen, på thaien. Jag är riktigt glad att jag gjorde de! Förutom alla hemskheter så var det en lyckad kväll.. Vi va samma gamla gäng som åt på the pub! Väldigt god mat och god dryck! Danne bjöd på kalaset.. världens snällaste människa! Som vanligt så hamnade vi på mastis, efter de efterfest i en båt, igen :) Nu är det fikatajm!


Ny dag

Vaknar idag som en mycket gladare människa! Är fortfarande helt lyrisk över att Samson är tillbaka. Kan knappt tro de.Men det är sant, samson ligger vid mina fötter nu. I natt har han legat vid min sida hela natten, under täcket, precis där han ska vara. Min bäbis.

Hade ju planerat att jag skulle städa, men ja får nog v'nta med de med tanke på att dammsugaren bara stressar upp honom.. så jag v'ntar nån dag till.. Får nöja mig med att damma lite.

Om en liten stund så ska jag, Ingela och Gro bege oss till Thaien och käka lunch! De var ett tag sedan man var där. Där efter tänkte jag och Ingela kolla in nya badhuset, kan va skönt o ta några längder även om man kommer dö efter bara några meter. Konditionen är ju inte på topp!
Började ju jogga för ett tag sedan. Visst jag kommer i väg, men skulle gärna vilja komma iväg 2 ggr till i veckan. De kommer väl..


Såhär kommer jag bo!



Detta är min planlösning på min nya lägenhet!  Måste definitivt tapetsera om då det är blåa tapeter idag. De går IKKE!! Käket är målat i gult, och de kommer inte heller för sig!  Tur att det inte är så stort så de blir inte alltför dyrt med tapeter! Ska till Colorama i morgon och se vad de har för sköj :)    Ser fram emot de.. Börja på en ny kula, igen.

Min älskade bäbis är tillbaka hemma igen e...

imag0164-1 (MMS)

Min älskade bäbis är tillbaka hemma igen efter drygt tre veckors äventyr! Kan inte varit ett bra äventyr.. han är så mager, så utmattad! :/ stackars.. Kan lova att jag aldrig mer kommer lämna fönstret öppet sådär iaf! Aldrig! Kollade på en lägenhet idag, en etta! Jag har bestämt mig för att ta den! Samma hus men annan trappuppgång! Fjärde våningen dock.. jobbigt! Men har gjort de förr så de kommer gå bra! Nu ska jag mysa med min Samson!


Har varit ute en hel del i sommar.. tror m...

Har varit ute en hel del i sommar.. tror min lever behöver vila! Har haft riktigt skoj för all del men nu får de vara bra! Sommaren är snart slut o snart ska båtarna plockas upp. Så deprimerade! Älskar friheten när vi drar ut på sjön. Sammanhållningen är fantastisk! :) Nu blir de film!


Sitter hemma, helt själv. Inte en enda lam...

Sitter hemma, helt själv. Inte en enda lampa är tänd. De enda som lyser upp är min kära telefon. Sitter och lyssnar på regnet som smattar på fönstret. De är de bästa jag vet.. sen ska man ha skön musik som Melissa Hörn eller Lars Winnerbeck.. Då är kvällen gjord! Har varit två riktigt jobbiga dagar. Haft ont i visdomstanden och känt av pollen av gråbo.. Helt däckad har jag varit! I morgon ska jag iaf ringa tandläkaren.. Jag är rädd!! Nej nu ska jag kolla klart på the mentalist! Har kollat på hela säsong ett.. nu kollar jag på sista avsnittet :-)


Nu sitter jag i bilen hem från Karlstad. ...

Nu sitter jag i bilen hem från Karlstad. Har varit och sett Eclipse igen.. de är andra gången jag ser den på bio! Måste dock hålla med kritikerna om att den bara är värd en 3a.. Boken är så sjukt mycket bättre! Måste säga att jag är lite besviken.. men får leva på kärleken från boken! Läser om dem igen, fast på engelska.. Mmm... ;-)


När jag jobbade härom dagen så satt jag o ...

imag0138 (MMS)

När jag jobbade härom dagen så satt jag o läste lite..sen insåg jag att tidningen var från -91!!


Joggingrunda!

Har äntligen kommit igång med att springa igen nu! Orkade allt som allt springa 2,5 km. Det är verkligen INTE till räckligt bra, men de närmar sig i alla fall!

Har börjat äta bättre, äter inte godis, utan popcorn i så fall. Äter inte senare än 18-19.
Ska ha som mål att i alla fall komma ut minst 3-4 ggr i veckan. Springer runt A9 där jag bor, annars får jag väl bege mig till gymmet och löpbandet!

Har även köpt mig en ny Gi! En karatedräkt i andra ord. Vill verkligen komma i gång med Kihon igen. Disiplin är ju inte heeelt fel i livet. Eller? ;)

Nu ska jag försöka komma på hur man bloggar via mobilen, sen blir de kaffe med Gro!

Ny blogg

Ska prova på det här med mobilblogga! Har inte fått igång de än men de kommer :)

RSS 2.0