Suck! Kan inte sova igen :( just nu är anl...

Suck! Kan inte sova igen :( just nu är anledningen att de luktar målarfärg i hela lägenheten! Håller på o målar köket.. ska måla hallen oxå, färgen är ju förskräcklig! Gult i köket o grön tapet i hallen.. INTE riktigt jag. Nu har jag e färg som jag fick av gro.. den är åt lila-hållet... fast väldigt diskret, lite grå-lila! De är jag iaf, de blir jättesnyggt! Ja gillert. De senaste 5 min har ja haft en nysattack.. hatar när de händer.. tar lixom aldrig stop :) nåväl, de är okej ju iaf! I morgon ska jag fortsätta måla.. bäst att försöka sova igen.


Nu ska jag iväg på sminkparty! Märket är M...

Nu ska jag iväg på sminkparty! Märket är Mary Kay. Har använt de förut o tycker de är jättebra! Frida har även fyllt 30 så vi ska fira henne oxå. Kommer bli en trevlig kväll! Igår hade vi middag med våra fädrar. Tror vi va upp mot 12 st. Skitkul. Vi åt på the pub. Mycket gott :)


Jag verkligen älskar att titta på när andr...

Jag verkligen älskar att titta på när andra tränar.. bara gillert! Är i.dojon nu o kollar när grabbarna kör fighting.. Me like! ;)


Tänk- om- syndromet!

Man brukar alltid säga  "tänk om..." men det gör jag idag..
Tänk om man hade gjort saker och ting annorlunda? Då hade jag antagligen bott i Örebro eller i Stockholm nu.

Tanken att flytta till Stockholm växer bara mer och mer, men ändå känns det som om jag inte kan lämna det jag har nu. Har mina allra bästa vänner..  hmm.. Får fundera lite till, men jag tror ändå att det skulle vara nyttigt för mig, utvecklas lite.

Fy vilket rugg väder det är ute, va ute o fikade med Sandra förut. Va INTE kul o gå ute vill jag lova, blåser ju bort!! Huga.

Fem dagar...

Under fem dagar var jag hos min bror i Stockholm! Helt underbart har det varit. Kidsen tyckte att det var jätteroligt att jag var där! Dom har blivit så sjukt stora. Pratar hela tiden o så!
Jag kom runt åtta på Onsdagkvällen och kidsen hade redan lagt sig. Jag, Mikael och Anna satt uppe en stund, lagade lite pasta och korv, sen va det i stort sätt dags att gå o lägga sig. Jag kunde givetvis inte somna på en gång! Som tur var hade jag med mig min laptop! Kopplade upp mig på deras trådlösa nätverk, gillert! Surfade lite, sen somnade jag ganska på en gång, vilket är ovanligt.
Torsdag morgon, gick jag upp halv 7 då det var dags att väcka kidsen för att äta frukost och sen iväg till förskolan! Jag följde med givetvis, vill ju inte förlora en sekund!
När M & A hade gått till jobbet så började jag faktiskt städa! Tyckte att eftersom jag ändå inte hade något o göra, så kunde jag städa:) Dammsög, torkade golv, diskade, tvättade (rengjorde tvättmaskinslådan, där man lägger i tvättmedel) och sen satt ja lite färg i håret, vanligt blont givetvis!
Skulle ju träffa Richard på kvällen för middag senare!
Jag hämtade kidsen vid 4 och det var ingen lek! Dom va sjukt trötta! Jag va lite stressad eftersom jag skulle iväg i träffa R!
Allt gick iaf bra o ja träffade R vid 17,30. Vi gick till ett steakhouse! Va riktigt gott, tog laxfilé! Inte riktigt de man brukar ta på ett steakhouse, men jag var inte så överdrivet hungrig faktiskt :) Kan säga att de va SJUKT varmt där inne så de va skönt o komma i från där ganska tidigt. Efter de så gick vi ut o gick  lite.. fann oss i att vi va sugna på glass... gick till ett väldigt exklusivt ställe.. BURGER KING! haha! Whatever.. ville ju bara ha sällskapet! ;) Vi satt o pratade om allt möjligt ganska länge innan vi skildes åt..
På kvällen fick jag ett sms av J... hatart... får bara ångest :/ Jag som hade sovit så bra dagen innan, skulle jag nu ligga o våndas hela natten med ångest?? -Näe, faktiskt gick de över rätt fort. Somnade o sov återigen hela natten. Vaknade 06,20 klarvaken, så jag gick upp före alla :)
Dagen flöt på ganska bra, shoppade lite, strosade omkring lite, sen vid 15.00 träffade jag 2 gamla klasskamrater som jag inte sett på ÅR och dar! Sjukt roligt. Vi tog några öl på Scandic Malmen på söder.. bra ställe de där ;)
Vid 7 så mötte jag upp Claes- mannen hela dagen! Trevlig kille från stan. Vi tog några drinkar på Vampire launch! Därefter blev vi rätt hungriga så vi käkade lite mat på ett annat ställe, oxå på söder!
Vid 23 så blev viså trötta så vi skiljdes åt, o ja åkte hem till familjen. Då hade pappa kommit!
Lördagen var inte så speciell, gjorde nästan mindre med familjen då eftersom de  eså svårt att koordinera med kidsen, dom var understimulerade och även trötta så de va mest skrik hela dan. URK!
Pappa fyllde även år så vi firade lite med favvorätten (allas)  stekt strömming och mos :p Sen satt vi bara.. kollade dokumentär.. jättetråkigt.. meeeen  fint o va med familjen.
Nu är det idag, vi lunchade och åkte hem i stort sätt! Åkte direkt till Danne o lämnade hans presenter då han oxå fyllt år, sen direkt till Ingela och flersamheten.; mina älskade vänner <3 Vad skulle jag göra utan dem??!
När jag var på väg hem från Ingela, så kände jag att ångesten smög sig på... Den här staden påverkar mig rätt negativt just nu.. Med allt som hänt med J o så... Hans utlopp för sin ledsamhet o illska för att det inte är vi längre. Jag orkar bara inte mer. De får vara NOG! Vet dock inte hur.. ångesten finns där, oavsett vad. Tur jag har mina vänner....
Kanske borde flytta till Stockholm ändå.. har inte sovit så gott och skönt.. sen jag vet inte när.. Kan inte komma på när.. Hade tom en hård soffa o sova på.. var ändå avslappnad och harmonisk.. Suck.. kanske skulle ändå.. men jag känner ändå att jag inte orkar lämna det trygga jag har.. mina vänner. Dom är allt för mig just nu, vet inte vad jag skulle ha gjort om jag inte hade dem..
Nåväl..
Nu måste jag kela med Samson.. han är alldeles TOKIG.. Han vill kela igen vart enda minut tror jag.. :)

Åh vilken skrikig morgon det har varit! Vi...

Åh vilken skrikig morgon det har varit! Vidar o Lo vaknade halv 7 i morse o började skrika: RIIIIA!! Hehe antar att dom gillar faster! Anna försökte få dem o somna om.igen, Vidar gick de med men Lo bara grät. Sen fick hon komma till.mig o lägga sig, då blev hon knäpptyst! Haha. Sötunge! Nu sitter de o tittar på pippi långstrump! :) Jag hoppas att vi ska käka indiskt idag... Muma!


Nu äntligen har jag kommit hem från en hel...

Nu äntligen har jag kommit hem från en heldag på stan :) har vinkat av Claes o han bjöd på drinkar o på mat. Generös den mannen! Hade hoppats på att träffa Markus ikväll igen, vi skulle höras men jag orkade inte :) Markus är ju min gamla klasskamrat, inget annat. När jag kom hem så luktade de rök, rispåsen jag gav anna hade börjat brinna, typiskt! Hon behövde den verkligen... suck! Snart sova o i morgon fyller pappa år!


Nu är Jag i Stockholm o myser! I går var j...

Nu är Jag i Stockholm o myser! I går var jag på middag.med Richard! Vet inte om jag kan kalla de dejt än, vet inte alls hur jag känner för den benämningen. Det var riktigt trevligt iaf..vi käkade på ett steakhouse! Gott som tusan. Jag tog iofs lax, kanske borde ha tagit en god köttbit, nåväl :) Jag verkligen älskar Stockholm.. :) Funderar på o flytta hit.. men de e lite.för jobbigt o lämna flersamheten än så länge. Aja! Tidigare idag så träffade jag 2.gamla klasskamrater som jag inte träffat på sjukt länge, och nu väntar jag på att Claes ska komma. Hatar ju o vänta så jag har tryckt i.mig en brownie och en.muffins.. Hehe! Mer om detta senare!


RSS 2.0